Transmetuar më 12-06-2017, 13:26
Publicitet

Me rritjen e temperaturave, prija e duhanit bëhet edhe më e rëndë. Të shumtë janë personat të cilët shprehen se e kanë të pamundur të heqin dorë nga duhanpirja. Dhe është e vërtetë, nuk është e thjeshtë ta lësh kollaj.

Ne ju sjellim këshillat më të mira për ta lënë duhanin.

Qëndroni pozitiv

Gjëja më e rëndësishme që duhet ta mbani në mendje është të qëndroni pozitiv. Kuptojeni se lënia e duhanit nuk është e lehtë dhe se duhet t’i rezistoni negativitetit, i cili me siguri do t’ju kaplojë herë pas here.

Vendosni se çfarë funksionon më mirë për ju

Ekzistojnë një varg mënyrash të ndryshme me të cilat mund ta lini duhanin. Disa duhanpirës e lënë menjëherë, ndërsa të tjerët gradualisht. Ju duhet të vendosni se cila metodë është më e mirë për ju. /k.k/noa.al/