Transmetuar më 12-06-2017, 11:12
Publicitet

Të gjithë ishin me mendjen tek inaugurimi i sheshit “Skënderbej” në Tiranë mbrëmjen e 10 qershorit, dërsa nuk munguan edhe personat që ndoqën live koncertin festiv të pregatitur nga bashkia.

Me sa duket, një prej tyre ka qenë edhe ky xhaje, i cili është emocionuar nga gjithë ajo atmosferë dhe nuk është përmbajtur dot.

Duke dashur të çlirojë emocionet dhe ngarkesat që ka marrë gjatë festës, ai ka zgjedhur një cep pas teatrit të Operas në Tiranë, shumë pranë sheshit të ri, dhe pasi ka paguar një punonjëse seksi, është ulur pa të keq në një stol e ka shijuar seksin oral që vajza i ka falur.

Ajo që bën përshtypje është fakti që gjithçka ndodh në praninë e personave të tjerë, të cilët kalojnë dhe shohin.