Transmetuar më 17-05-2017, 22:06
Publicitet

Duke diskutuar mes tyre në Big Brother, Dona ka shprehur dëshirën për të pasur fëmijë, jo një por 4 të tillë.

“Dua një gocë, pastaj një çun dhe një gocë dhe një çun tjetër”, thotë Dona.

Kjo gjë ka sjellë reagimin nga Musa që i thotë:

“Katër, pse çfarë u bëra unë furrë?!”.

Ndërsa Lupçe shprehet se dëshiron që të ketë binjakë.