Transmetuar më 20-04-2017, 13:25
Publicitet

Një qytetar ka blerë byrek, në një byrektore në Elbasan, por është tmerruar nga ajo që gjeti brenda.

Ai ka dërguar një mesazh, shoqëruar edhe me foto në redaksinë e JOQ, ku shkruan: “Bleva byrek në një byrektore këtu pranë universitetit në Elbasan dhe siç duket kishte më tepër hekur se sa spinaq”.

Në brendësi të mbyrekut, ndodhet një vide, e cila duket që është e ndryshkur.