Transmetuar më 20-04-2017, 10:07
Publicitet

Dashuria e motrës për vëllain, dhe e vëllait për motrën është një ndër më të pastrat që mund të ekzistojë. Ajo lind që në fëmijëri, dhe kultivohet me kalimin e viteve. Prova më e mirë, është kjo video pak sekondëshe, ku shfaqet vajza e vogël, që nuk pushon së, qari dhe veprimi i jashtëzakonshm që bën vëllai i saj për ta pushuar.

Pa u menduar, ai bën bën një veprim të ngjashëm me nënat që ushqejnë me qumësht të vegjëlit e tyre.

E pabesueshme! Për djalin, forma për ta qetësuar motrën është duke i drejtuar gjoksin që të pijë. Dhe ai këtë bën. /k.k/noa.al/