Transmetuar më 19-04-2017, 13:26
Publicitet

Ai u gjet i braktisur, rreth një muaj më parë në fushën Ojo, në Nigeri. Fëmija i vogël ishte braktisur nga familja pasi mendonin se ai ishte magjistar.

I vogli, u gjet nga punëtorja humanitare Anja Ringgren Loven, e cila i vendosi emrin, Hope, q në shqip do të thotë, shpresë.

Ajo i dha ushqim dhe ujë, ndërsa djali i vogël ka pësuar ndryshim rrënjësor. /k.k/noa.al/