Transmetuar më 16-04-2017, 21:39
Publicitet

Përpjekjet për të shpjeguar domethënien e ëndrrave, në shumicën e rasteve rezultojnë të dështuara, ose konkluzionet janë të gabuara. Sipas një studimi të fundit, puthja në ëndërr tregon shumë. Sipas ekspertëve, ajo tregon një komunikim shpirtëror.

Një puthje në buzë mund të interpretohet si një mënyrë paralajmëruese për nënshkrimin e një marrëveshjeje.Nëse shikoni se po puthni partnerin e dikujt tjetër, tregon dëshirën tuaj për të pasur një lidhje të re.

Nëse po puthni dikë që nuk e pëlqeni, do të thotë se në jetën tuaj është dikush që po ju shtyn të bëni diçka që nuk dëshironi ta realizoni. Pra dikush po ju bën presion.

Nëse po shikoni veten tuaj duke u puthur në puthje franceze, tregon se ju keni nevojë të shprehni emocionet tuaja më shumë dhe të rrisni pasionin në lidhjen tuaj nëse keni.