Transmetuar më 06-04-2017, 11:03
Publicitet

Një studim i realizuar nga shkencëtarët e Universitetit të Teksasit, ka dalë në konkluzionin se masturbimi te meshkujt pas moshës 50 vjeç është i dëmshëm, deri në vdekje. Të dhënat tronditëse thonë se kjo gjë ndikon drejtpërdrejt në prostatë dhe mund të shkaktojë kancer.

Po ashtu në këtë studim theksohet se masturbimi i shpeshtë për meshkujt mbi 50 vjeç mund të sjellë dhe vdekje të parakohshme.