Transmetuar më 02-04-2017, 17:13
Publicitet

Që të jesh një femër tërheqëse në syrin e një mashkulli nuk është e lehtë.

Shpesh sugjerohen këshilla të ndryshme që ju tregojnë se si të veproni.

Më poshtë keni disa prej tyre që ekspertët sugjerojnë, se si të bëni për vete një mashkull.

-Buzëqeshni shpesh. Kënaquni me shakatë e tij, buzëqeshni kohë pas kohe qoftë edhe pa ndonjë arsye të veçantë dhe bëjini sytë tuaj të kenë shkëlqim të veçantë.

- Bëhu e turpshme dhe e këndshme. Djemtë i kanë shumë për zemër vajzat e ndrojtura dhe të këndshme. Luani me flokët tuaj, kur jeni duke u menduar dhe përplasini dy herë qepallat e syve sa herë mbyllni sytë.

-Prekeni atë. Kërkimet shkencore kanë treguar se djemtë, fillojnë të tregojnë më shumë interes dhe flirtim ndaj vajzave që i prekin ata gjatë një bisede.

-Kërkoni mbrojtjen e tij. Bëjeni atë të ndjehet mbrojtësi juaj. Kapeni nga krahu kur keni frikë nga diçka./a.k/noa.al/