Transmetuar më 28-03-2017, 17:56
Publicitet

Vjen risia që të gjithë e prisnim nga WhatsApp, dy minuta kohë për të fshirë një mesazh pasi e kemi dërguar.

Është kjo koha që chati më i famshëm mendon të ofrojë për përdoruesit, duke u dhënë mundësi të fshijnë fjalët dixhitale, nëse ende nuk janë lexuar nga marrësi.

Kjo risi u prezantua nga WABInfo në Twitter dhe ka gëzuar shumë përdorues./a.y/noa.al