Transmetuar më 24-03-2017, 22:01
Publicitet

Mes këshillave të dobishme rreth përdorimit të telefonave të mençur, është edhe një këshillë që duhet ndarë dhe shqyrtuar në mënyrë serioze.

Sa herë keni pyetur veten nëse duhen mbajtur ndezur ndërsa jeni në gjumë pajisjet që jenë të lidhura me internet.

Në fakt, përpos problemeve shëndetësore prej valëve, ekspertët paralajmërojnë se diçka e tillë nuk duhet bërë edhe për shkak të shpenzimit të baterisë së pajisjes suaj.

Problem të ngjashëm mund të keni edhe për shkak të lidhjes me Bluetooth. Po ashtu, në këtë mënyrë duke shkyçur pajisjen nga Wi-Fi, shtyni “mbetjet” e baterisë edhe për një kohë të konsiderueshme.