Transmetuar më 20-03-2017, 21:38

Në shtëpinë e Big Brother Albania 9, ka nisur të bëhet më e gjallë dhe më aktive jeta e 20 banorëve.

Ata janë ndarë në tre grupe. Në të parin janë 10 vetë, çifte, ku siç NOA.al mëson nga ekipi i BB9, disa prej tyre janë çifte të sajuara në funksion të lojës së BB9 dhe të njohur rishtas.

Në grupin  e dytë bëjnë pjesë pesë vajza kurse në të tretin, pesë djem.