Transmetuar më 18-03-2017, 16:16
Publicitet

Vajza në video do ju emocionojë pa masë me talentin e saj.

Pavarësisht mungesës së duarve, ajo na ka treguar se limitet ekzistojnë vetëm në kokën tonë.

Ajo shihet në video se si i bie mjaft bukur pianos me gishtat e këmbëve dhe gjithashtu këndon në mënyrë fantastike.

Aftësia e saj për të kënduar dhe rënë pianos përloti jurinë dhe publikun në sallë.

Shihni videon:/a.k/noa.al/