Transmetuar më 16-03-2017, 08:21
Publicitet

Sipas statistikave 19% e personave i ka ndodhur t'i ketë rënë telefoni në ujë. "Hack College" ka krijuar një video për të ndihmuar në përballimin e kësaj siluete të pakëndshme dhe ndihmon duke dhënë ide sesi mund të shpëtohet telefoni.

Në momentin që celulari juaj ju bie në ujë ju duhet ta merrni atë sa më shpejt të jetë e mundur, ta thani me peshqir dhe t'ja hiqni pjesët. Më pas merrni tharësen dhe thani çdo pjesë të tij.

Pasi ta keni përfunduar të gjithë këtë proces, futeni celularin në një qese të mbushur me oriz dhe lëreni për 3 ditë.