Transmetuar më 15-03-2017, 22:15
Publicitet

Video e mëposhtme tregon se si përgatiten forcat ushtarake në Korenë e Veriut për të mbrojtur liderin e tyre Kim-Jong Un.

Korea e Veriut, popullsia totale e së cilës është rreth 23 milionë, ka një ushtri e cila numëron më shumë se 1.1 milionë njerëz, që është një prej forcave më të mëdha të armatosura në botë.

Shërbimi ushtarak në Korenë e Veriut zgjat nga tre deri në pesë vjet.

Sipas disa komentuesve të Azisë Lindore, në përgjithësi kjo është organizata më e madhe ushtarake në botë.

Në këtë video ushtarët demonstrojnë aftësi të pabesueshme, fuqi dhe qëndrueshmëri.

Shihni videon: