Transmetuar më 14-03-2017, 20:55
Publicitet

1-       Dhmbje të shpeshta të shpinës.

Mund të ketë shumë arsyt që shkaktojnë dhembjet e shpinës, por nëse mendoni se nuk vuani nga ndonjë sëmundje, bën mirë që të drejtoheni te doktorri.

2-       Dhembjet në pjesën e poshtme të barkut

Mos e neglizhoni një konsultë te mjeku. Mund të ketë pasoja të rënda.

3-       Cikël menstrual jonormal

Sipas statistikave, shumë gra mbi 55 vjeç janë diagnostikuar me kancerin Ovarian nga ky komplikacion.

4-       Lodhja e tepërt

5-       Ndiheni të plotësuar lehtësisht

6-       Dhembje nga seksi

7-       Përzierje dhe të vjella

8-       Bllokim nga rripi

9-       Rritje e errët dhe trashësi e flokut

10-     Kapsllëk të shpeshtë