Transmetuar më 14-03-2017, 20:36
Publicitet

Më 8 Mars, Elia Zaharia zgjodhi një urim të veçantë për nënën e saj, Yllka Muja, shoqëruar me një fotografi në rininë e aktores së madhe.

Po të shohësh foton, është e dukshme që nënë e bijë ngjajnë jashtëzakonisht shumë me njëra tjetrën dhe me të drejtë mes tyre qëndron shprehja: “bëmë mama të të ngjaj”.

Aktorja e madhe ka trashëguar te e bija jo vetëm pamjen vizuale por edhe virtytet njerëzore.

Shihni fotot dhe bëni krahasimin mes tyre./a.k/noa.al/