Transmetuar më 07-03-2017, 22:31

Video e mëposhtme ju prezanton 6 lloje lëvizjesh që ju ndihmon të forconi vithet tuaja.

Përpiquni që këto ushtrime ti praktikoni 5 herë në javë dhe do të keni rezultate fantastike.

Këto ushtrime të thjeshta ju vijnë në ndihmë duke mos shkuar në palestër dhe mund t; praktikoni në shtëpi kurdo që të keni kohën tuaj të lirë.

Shihni videon:/a.k/noa.al/