Transmetuar më 13-02-2017, 13:22
Publicitet

Tashmë është bërë e zakonshme që kryeministri i vendit, Edi Ram të jetë sa më pranë qytetarëve edhe përmes komunikimit me rrjetet sociale.

Gjatë një diskutimi me një qytetare në Facebook, kryeministri i vendit Edi Rama ka zbuluar e-mailin ku qytetarët mund t'i shkruajnë për hallet e tyre, por pse jo edhe për të gjetur një punë.

Ndërsa një komentuese i shprehnte hallin e djalit të saj, të shkolluar jashtë shtetit, por Ndërsa një komentuese i shprehte hallin e djalit të saj, të shkolluar jashtë shtetit, por pa mundësinë e gjetjes së një pune në Shqipëri, Rama i sygjeron ta provojë njëherë në kompani private dhe për më shumë ka publikuar e-mailin e tij, ku edhe mund ta kontaktojë.

[email protected] është emaili i publikuar prej tij, që nuk dihet ende nëse aksesohet vetëm nga ai apo edhe nga stafi.