Transmetuar më 11-02-2017, 08:50
Publicitet

Saranda është një vajzë nga Gjakova, e cila vuan nga hemangioma, një sëmundje e rrallë që prek enët e gjakut, të cilat mblidhen bashkë në zonën e mëlçisë.

Saranda është rasti i 16 në botë i kësaj sëmundjeje të rrallë. Ajo është operuar për herë të parë në Beograd, ku mjeku serb i tha se kishte jo më shumë se 48 orë jetë.

“Mjeku i tha babait se kisha vetëm 48 orë jetë dhe se shanset që të mbijetoja ishin të pakta. Mirëpo, arrita të mbijetoja dhe mjeku serb më tha se isha një Skënderbe i vërtetë”, thotë Saranda në “Zonë e Lirë” për Arjan Çanit.