Transmetuar më 05-02-2017, 16:40
Publicitet

Përmes një galerie fotosh po ju paraqesim disa ide të thjeshta për modele të flokëve tuaj gjatë muajit Shkurt.

Që ju të dukeni më bukur dhe flokët të duken të rregullta hidhini një sy këtyre fotove.