Transmetuar më 18-01-2017, 19:48
Publicitet

Moda është pjesë e jetës sonë dhe kryesisht femrat e kanë vëmendjen më të theksuar rreth saj.

Së fundmi stilistët më në zë botërorë kanë shfaqur modelet e këpucëve që do të jenë pjesë e jona gjatë këttij viti.

Moda me sa duket është kthyer këtë vit në stilin e viteve 60-të.

Hidhini një sy fotove: