Transmetuar më 11-01-2017, 20:31

Video e mëposhtme tregon momentin kur një person tërheq në bankë para në vlerë 3500 euro por sapo del jashtë ia fluturon era.

Pamjet janë regjistruar në Kinë nëpërmjet kamerave të sigurisë.

Ajo që bie në sy është reagimi i kalimtarëve, të cilët nxitojnë për t’i mbledhur paratë dhe për t’ia rikthyer.

Më poshtë keni videon: