Transmetuar më 30-12-2016, 22:50

Jeta nuk është e lehtë, ndaj dhe gjithsecili në momentin që nuk cënon jetën e tjetrit, zgjedh mënyrën që dëshiron për të dalë nga errësira në të cilën ndodhet.

Kështu, një vajzë shqiptare që është rritur në Greqi, ku dhe jeton aktualisht ka përshëndetur për festat të gjithë shqiptarët duke bërë edhe shqiponjën me duar.

Vajza, e cila në fundshpinë ka tatuazh dy pistoleta, nuk ka pasur një jetë të lehtë, pasi e shkuara e saj është e trishtë.

Për JOQ bëhet me dije se vajza paguhet me shuma 400 euro deri në 1300 euro dita dhe kjo për të është një rrogë e mirë.

Shqiptarja është pronarja e shtëpisë publike në Greqi, por punon edhe striptiste me raste festash ose kur ka mungesë punonjësesh.