Transmetuar më 27-12-2016, 20:34
Publicitet

Video e mëposhtme është filmuar me dron dhe tregon pamjet e atmosferës festive në Tiranë.

Këtë vit, zbukurimi i Tiranës me dritat shumëngjyrëshe ka nisur herët, që në ditët e para të muajit nëntor.

E veçanta e këtyra festave është edhe “Fshati i festës” në sheshin “Nënë Tereza”.

Për më shumë shihni videon: