Transmetuar më 17-12-2016, 23:38
Publicitet

Çdo sekondë, 2778 çifte bëjnë seks në të gjithë botën

E përditshmja kryesore gjermane, “Bild” ka publikuar një speciale me statistika për seksualitetin, disa prej të cilave, shumë nuk i dinë.

1. Numri më i madh i orgazmave që ka arritur një femër gjatë një ore është plot 163. kurse një mashkull ka arritur të ketë 16 orgazma brenda një ore.

2. Në një ditë në gjithë botën kryhen 240 milionë akte seksuale.

3. Një në 20 meshkuj e zë gjumi duke bërë seks me partneren e tij.

4. Janë gjithsej 600 pozicione për të bërë seks.

5. Vetëm pesë për qind e njerëzve në gjithë botën, përpiqen të provojnë deri në 20 pozicione aktesh seksuale.

6. Çdo sekondë, 7 kuti Viagra shiten të të gjithë botën.

7. Malang Vatsgiagiana, shpikësi i Kamasutra, nuk kishte kryer kurrë marrëdhënie seksuale. 8. Rreth 17 për qind e femrave dhe 10 për qind e meshkujve e ndërpresin aktin seksual për t’u përgjigjur në telefon.

9. Kur bëjmë sikur arrijmë në orgazëm djegim më shumë kalori se kur ia dalim me të vërtetë, e vlefshme kjo sidomos për femrat.

10. Ereksioni i penisit mund të zgjasë deri në 50 minuta. /noa.al/