Transmetuar më 17-12-2016, 20:32
Publicitet

Nëpërmjet një sondazhi të realizuar në “Twitter” me 6500 meshkuj, revista “Men’s Health” ka zbuluar se cila është gjëja e parë, që meshkujt vërejnë tek një femër.

Referuar 38 përqind të votave, ajo që një mashkull sheh tek një femër rezulton se është fytyra.

Në vend të dytë, me 34 përqind janë të pasmet, ndërsa në vendin e tretë është gjoksi me 18 përqind dhe në fund me 10 përqind vijnë këmbët.