Transmetuar më 12-12-2016, 23:19
Publicitet

Video e mëposhtme tregon një Shqipëri magjepsëse me një natyrë ë mrekullueshme.

Pamjet të filmuara nga veriu deri në jug që tregojnë një Shqipëri jashtëzakonisht të bukur, me male dhe det.

Për më shumë hidhini një sy videos së shkurtër: