Transmetuar më 30-11-2016, 13:59
Publicitet

Nëse ju do të dëshironi të theksoni njohuritë në fushën e bimëve, kemi një lajm të mrekullueshëm për ju. Ashtu si për çdo gjë tjetër, ka një aplikacion edhe për këtë.

Nëse gjendeni në një mjedis të caktuar, fabrikë apo diçka tjetër, atëherë ju nevojitet aplikacioni PlantNet dhe ju nuk keni më nevojë të pyesni mbi emrat e bimëve.

Ky aplikacion është funksional për pajisjet iPhone dhe Android, dhe është në thelb një Shazam për bimët.

Aplikacioni punon duke mbledhur të dhëna nga një rrjet i madh social i cili ngarkon të dhëna dhe fotografi në lidhje me bimët.

Ju mjafton të fotografoni bimën që dëshironi të njihni dhe ai do t’ju tregojë emrin dhe një sërë informacionesh për të. Ai paraqet gjithashtu fakte për bimët që mund të jenë të rrezikshme, duke i identifikuar ato.