kryesore

Së shpejti do të goditen grupet kriminale në Fier dhe Lushnjë.Paralajmërimi ka ardhur nga ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, i cili tha se në sajë të operacionit “Forca e Ligjit”, janë goditur 7 grupe kriminale.I pranishëm në Forumin Qytetar për Sigurinë, në Fier, Xhafaj tha se do të sekuestrohen edhe pasuritë e grupeve që ushtrojnë veprimtari kriminale. “Jo vetëm ndëshkimin penal të tyre, por dhe goditjen e pasurive kriminale që këto grupe kanë vendosur. Ng

Media Galeri